Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/cysro/human2human.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/cysro/human2human.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/cysro/human2human.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Cum te putem ajuta? - Human2Human
Suntem aici să te ajutăm să găsești ceea ce cauți.

Cum putem să te ajutăm?

Image Alt

Cum te putem ajuta?

Îți punem la dispoziție o varietate de resurse și abordări pentru ca tu sau echipa ta să atingeți potențialul maxim.

Abordarea face diferența .

Suntem o echipă de specialiști cu formări în diverse terapii acreditate. Pentru noi, metoda de abordare a unei probleme este foarte importantă. Te sprijinim să alegi calea corectă pentru a ieși din labirint.

Consiliere psihologică și psihoterapie

Indiferent de stadiul în care te afli acum, cu mintea sau emoțiile, la noi vei găsi toată înțelegerea și confortul pentru a te putea deschide.

Fiecare discuție te va ajuta să capeți o înțelegere mai clară asupra modului în care gândești, simți și acționezi. Apoi, împreună cu tine vom stabili un set de obiective clare și vom alege instrumentele care să te ajute în procesul de a le atinge. Problemele cu care te confrunți își vor găsi mereu rezolvarea dacă tu lucrezi cu tine, dacă nu te judeci prea aspru și dacă îți oferi răbdare și iubire pe tot parcursul drumului.

Dezvoltare personală

Ai identificat în care arie a vieții tale ai de îmbunătățit lucruri? Știi că repeți anumite greșeli pentru că sunt planuri pe care stagnezi. Specialiștii noștri te vor ajuta să le descoperi și să găsești soluții pentru a ieși din impas.

Dezvoltarea personală reunește un set de tehnici și abordări ce au ca scop explorarea potențialului uman și dezvoltarea unor abilități ce îți vor asigura o viață sănătoasă și împlinită. Vom afla împreună ce resurse interioare ai și ce obstacole te împiedică să lucrezi cu ele și să obții rezultate. Din aproape în aproape, vei deveni cea mai bună versiune a ta.

Corporate Wellness

Simți că nivelul de performanță al echipei tale ar putea fi îmbunătățit? Simți că motivația noilor angajați scade în timp? Performanța si motivația angajatilor sunt strâs corelate cu bunăstarea individuală.

Având ca punct de plecare cultura organizației din care faci parte, îți oferim programe personalizate și integrate prin care stimulăm angajamentul și motivația echipei spre o eficiență sporită.

Alături de noi identifici cum îți poți îmbunătăți managementul, stabilești obiective și îți aduci contribuția la creșterea eficienței echipei tale.

Coaching antreprenori

Antreprenoriatul înseamnă o provocare continuă. Ca antreprenor, ai nevoie de mult curaj, anduranță, perseverență și motivație. Și ce faci când ajungi să fii copleșit de toate problemele? Sau când ai luat-o în direcția sigură a unui burn-out?

Știm cât de greu este și deja ai toată admirația noastră pentru că ai pornit pe acest drum. Vrem să te sprijinim să mergi mai departe cu forțe noi și suntem pregătiți pentru tine să te sprijinim să nu te abați de la drumul tău.