Suntem aici să te ajutăm să găsești ceea ce cauți.

Cum putem să te ajutăm?

  /  Andreea Raluca Adam
Raluca Adam

Andreea Raluca Adam

Analiză tranzacțională

Raluca este psiholog clinician, psihoterapeut, coach, consilier educațional și vocațional. Are experiență în lucrul cu copiii, adolescenții și adulții. În calitate de clinician, Raluca oferă servicii de evaluare și consiliere psihologică, utilizând teste de evaluare din sfera clinică și a personalității.

În calitate de psihoterapeut, Raluca este de orientare umanistă, cu accent pe: dezvoltarea personală, autoactualizarea persoanei, funcționarea sănătoasă, identificarea acelor comportamente, emoții și gânduri ce împiedică dezvoltarea potențialului maxim al persoanei, eliminarea unor comportamente disfuncționale si întărirea relațiilor pozitive.

În sfera educațională și vocațională, serviciile oferite sunt de consiliere școlară/parentală pentru elevi, începând cu clasele primare și de evaluare vocațională și consiliere educațională/vocațională, dedicate adolescenților și adulților.
În domeniu coaching-ului, focusul procesului de coaching cade pe potențialul persoanei și nu pe performanțele actuale, pe obiective cum ar fi: implementarea unor planuri, eliminarea anumitor blocaje/obstacole, maximizarea continuă a resurselor personale și obținerea de rezultate.

"Înainte de a fi responsabili față de alții, suntem responsabili față de noi."

Vorbim in: Romana
Disponibil: Cabinet și Online

Articole Publicate:

Avem nevoie de evaluare și consiliere vocațională?

Un fenomen foarte des întâlnit este acela al persoanelor nemulțumite cu direcția educațională sau profesională pe care au îmbrățișat-o. Indiferent dacă vorbim de tineri care…

Coaching organizational

Life, Business and NLP Coaching

Life&Performance Coaching, Master NLP

Psihoterapie experiențială

Corporate Coaching & Life Coaching

Psihoterapie cognitiv-comportamentală, Schema therapy

Terapii Scurte Orientate pe Resurse si Solutii

Terapii Scurte Orientate pe Resurse si Solutii

Psihoterapie analitică

Psihoterapie psihanalitică