Suntem aici să te ajutăm să găsești ceea ce cauți.

Cum putem să te ajutăm?

  /  Ana Papahagi

Ana Papahagi

Terapii Scurte Orientate pe Resurse si Solutii

Ana este o psihoterapeută care crede in resursele și puterea fiecăruia de a crește și de a își vindeca rănile. Cheia de boltă a viziunii ei terapeutice este relația cu sine. Până nu învățăm să ne sprijinim, să ne tratăm cu blândețe și compasiune, mai ales când greșim, să ne acceptăm și să învățăm că avem valoare necondiționată, e greu să atingem obiective de bunăstare emoțională.

Ana e pasionată de modul în care ne construim mesajele interioare. Avem un discurs prietenos sau mai degrabă agresiv, punitiv? Ne încurajează sau ne obligă să ne ridicăm la standarde imposibil de atins și, apoi, ne pedepsește, dacă nu reușim? În travaliul terapeutic, centrarea este pe modul in care s-a format acest discurs și pe cum poate fi schimbat într-o manieră care să ne orienteze spre scopurile dorite, fără auto-abuz.

De multe ori, trăim o realitate în care nu ne regăsim, în care nu ne simțim vii. Fie suntem în relații de cuplu toxice, fie în alegeri profesionale vidate de pasiune și interes, în rutine zilnice în care nu există provocare și entuziasm. Lucrul împreună va ghida drumul către autenticitate și sănătate. Dă-ți șansa să ai viața care ți se potrivește!

“The possibility of renewal exists so long as life exists. How to support that possibility in others and in ourselves is the ultimate question.” ― Gabor Maté

Vorbim in: Romana
Disponibil: Cabinet

Terapii Scurte Orientate pe Resurse si Solutii

Psihoterapie cognitiv-comportamentală, Schema therapy

Psihoterapie experiențială

Corporate Coaching & Life Coaching

Analiză tranzacțională

Coaching organizational

Psihoterapie psihanalitică

Psihoterapie analitică

Life&Performance Coaching, Master NLP

Life, Business and NLP Coaching