Suntem aici să te ajutăm să găsești ceea ce cauți.

Cum putem să te ajutăm?

  /  Bogdana Bucșa
Bogdana Bucsa

Bogdana Bucșa

Psihoterapie analitică

Bogdana este psiholog cu specializare în psihoterapie analitică și psihologie clinică. Se recomandă ca o persoană caldă cu o mare capacitate de empatie. Dragostea ei pentru oameni a determinat-o să aleagă și să urmeze acest drum, pe care îl practică în continuare cu pasiune.

Bogdana reușește cu optimism și compasiune să creeze un mediu confortabil pentru persoanele care apelează la ea și își doresc să facă o schimbare în viața lor. Se adresează atât persoanelor care se confruntă cu situații conflictuale, depresie, anxietate, atacuri de panică, precum și persoanelor care vor să mai parcurgă un pas în frumoasa călătorie a cunoașterii de sine.

Bogdana te va ajuta să îți accesezi potențialul și resursele, să înțelegi că frumusețea constă în diversitate și că fiecare dintre noi avem ceva de oferit. Este important să conștientizăm și să integrăm schimbarea ca fiind parte din noi. Nu putem oferi bine dacă noi nu suntem bine.

 

“Când nu mai suntem capabili de a schimba o situație, suntem provocați sa ne schimbam pe noi înșine” - Viktor Frankl

Vorbim in: Romana
Disponibil: Cabinet și Online

Articole Publicate:

Când apelăm la serviciile unui psihoterapeut?

Când apelăm la serviciile unui psihoterapeut? De-a lungul vieţii trecem prin situaţii conflictuale, pierdem persoane dragi, trăim frici sau angoase, ne luptăm să fim văzuţi,…

Analiză tranzacțională

Life, Business and NLP Coaching

Psihoterapie psihanalitică

Psihoterapie analitică

Psihoterapie psihanalitică

Corporate Coaching & Life Coaching

Analiză tranzacțională

Terapii Scurte Orientate pe Resurse si Solutii

Psihoterapie cognitiv-comportamentală, Schema therapy

Psihoterapie experiențială