Suntem aici să te ajutăm să găsești ceea ce cauți.

Cum putem să te ajutăm?

  /  Ciprian Jurma
Ciprian Jurma

Ciprian Jurma

Psihoterapie psihanalitică

Ciprian are peste 10 ani de studiu în psihoterapia psihanalitică și este interesat de felul în care limbajul ne structurează experiența și ne-o poate transforma, rescriindu-ne povestea personală. E un practicant al tradiției Zen și are o pisică albastră care a primit titlul „le chat du psychanalyste”.

Printre interesele sale clinice și profesionale se numără dezvoltarea personală prin tehnici de imaginație activă, tratamentul tulburărilor de personalitate și de dispoziție, efectele traumei, mindfulness-ul aplicat în anxietate și depresie, afecțiunile psihosomatice, adicțiile și tulburările de alimentație, doliul și experiențele liminale, psihosexualitatea și relațiile de cuplu.

Având studii de filosofie la bază, cu specializarea în etică aplicată, Ciprian e un ghid eficient în soluționarea conflictelor și în luarea deciziilor dificile. Iar ca psihanalist apropiat de orientarea relațională consideră tiparele de atașament și de relaționare ca fiind cheia procesului terapeutic și sursa atât a dificultăților, cât și a potențialului transformator.

"Toți ne confruntăm cu cât de mult din propria vitalitate putem tolera și cât de mult trebuie să ne anesteziem." - Adam Phillips

Vorbim in: Romana și Engleza
Disponibil: Cabinet și Online

Articole Publicate:

Anxietatea și mecanismele de apărare (I)

Lumea este un loc nesigur, iar ființele umane sunt fragile – această scenă conflictuală primară este temelia și contextul întregii noastre dezvoltări psihice, cât și…

Psihoterapie experiențială

Psihoterapie cognitiv-comportamentală, Schema therapy

Coaching organizational

Terapii Scurte Orientate pe Resurse si Solutii

Life&Performance Coaching, Master NLP

Corporate Coaching & Life Coaching

Analiză tranzacțională

Life, Business and NLP Coaching

Psihoterapie analitică

Terapii Scurte Orientate pe Resurse si Solutii