Suntem aici să te ajutăm să găsești ceea ce cauți.

Cum putem să te ajutăm?

  /  Cornelia Milea

Cornelia Milea

Life&Performance Coaching, Master NLP

Cornelia e specializata in Performance & Life Coaching, fiind certificata in Rapid Transformational Therapy, Health Coaching, NLP si Strategic Intervention.

Cu peste 20 de ani de experienta in comunicare si PR, Cornelia a proiectat si implementat programe de evaluare si de transformare a culturii organizationale, strategii de introducere si acceptare a schimbarilor, programe de leadership prin coaching si de comunicare strategica.

In cariera profesionala din lumea corporate, Cornelia a observat ca depresia, anxietatea, nemultumirea si o stare generala de nefericire si insatisfactie in randul angajatilor dar si al leaderilor au atins cote ingrijoratoare.

Obiectivul ei principal este de a ajuta oamenii sa-si transforme cat mai rapid vietile, de a reduce suferinta umana in toate formele ei si de a-i insoti pe drumul catre mai buna versiune a lor, atat pe plan personal si cat si pe plan profesional.

Cornelia crede ca marea ei iubire fata de oameni si compasiunea fata de problemele lor de viata au ajutat-o in gasirea unor solutii cat mai practice, rapide si sustenabile pentru a inlatura blocajele si obstacolele.

“Your beliefs are yours to change. Your thoughts are yours to change.” Marisa Peer

Vorbim in: Romana și Engleza
Disponibil: Cabinet și Online

Terapii Scurte Orientate pe Resurse si Solutii

Psihoterapie experiențială

Corporate Coaching & Life Coaching

Coaching organizational

Analiză tranzacțională

Psihoterapie analitică

Life, Business and NLP Coaching

Psihoterapie psihanalitică

Terapii Scurte Orientate pe Resurse si Solutii

Psihoterapie cognitiv-comportamentală, Schema therapy