Suntem aici să te ajutăm să găsești ceea ce cauți.

Cum putem să te ajutăm?

  /  Dana Anghel
Dana Anghel

Dana Anghel

Psihoterapie analitică

Dana este psiholog clinician și consilier/terapeut de orientare analitică. Are experiență de lucru atât cu adulții, cât și cu copiii în terapia individuală, dar și de grup.

Serviciile psihologice pe care le oferă sunt adresate persoanelor care se află într-un impas existențial sau care au nevoie de ghidare în identificarea și accesarea resurselor interioare. Psihoterapia oferă o cale spre autocunoaștere și redescoperire. Procesul terapeutic implică o acțiune planificată, progresivă și susținută ce are ca scop final obținerea stării de bine.

Dana te poate ajuta pe o varietate de planuri în cadrul terapiei cum ar fi comunicarea și relațiile interpersonale, autocunoașterea și dezvoltarea autonomiei personale, dezvoltarea capacității decizionale și de asumare corectă a rezultatelor alegerilor făcute sau stabilirea priorităților și a adaptării la diverse situații de viață.

“Ego sum qui sum”

Vorbim in: Romana, Engleza, și Spaniola
Disponibil: Cabinet și Online

Articole Publicate:

Ce este procrastinarea și cum o combatem?

Procrastinarea: lene, ineficiență sau o problema legată de reglarea emoțională? Ți-ai propus vreodată să te trezești în week-end la 08:00 și să te apuci să…

Sindromul Burnout – Efectul epuizării fizice, mentale şi emoţionale

Burnout-ul este o afecțiune complexă asociată cu epuizarea mentală, fizică și emoțională care apare ca urmare a stresului excesiv, acumulat pe termen lung. Burnout-ul te…

Coaching organizational

Life, Business and NLP Coaching

Analiză tranzacțională

Terapii Scurte Orientate pe Resurse si Solutii

Life&Performance Coaching, Master NLP

Psihoterapie experiențială

Psihoterapie cognitiv-comportamentală, Schema therapy

Psihoterapie psihanalitică

Terapii Scurte Orientate pe Resurse si Solutii

Corporate Coaching & Life Coaching