Suntem aici să te ajutăm să găsești ceea ce cauți.

Cum putem să te ajutăm?

  /  Mihaela Stancu
Mihaela Stancu

Mihaela Stancu

Life, Business and NLP Coaching

Mihaela Stancu și-a ales profesia datorită încrederii pe care o are în oameni. Știe că fiecare este condus de o energie creatoare unică și mărturisește cu bucurie că este martora miracolelor în viețile oamenilor cu care lucrează, antrenându-i să-și descopere și să își stăpânească unicitatea.

La Mihaela, optimismul și curiozitatea se combină cu dragostea de oameni și îi dau încredere să lucreze cu clienții și să scoată împreună la iveală acea scânteie generativă de bunăstare, ascunsă de atâtea dogme din viața lor. Își însoțește clienții și îi ghidează în călătoria lor de descoperire și de consolidare a calităților lor care devin puterile lor, puterile lor care îi vor ajuta să treacă peste obstacole și limitări.

Mihaela este mândră de fiecare client cu care a lucrat. Fiecare a făcut cel puțin un pas înainte către viața pe care și-a dorit-o, fie că a fost despre carieră, relații profesionale sau obiective importante din viața lor (să devină lideri, să pună bazele unei afaceri, sau să devina mai relaxați și fericiți). Acum, ei și ele, pășesc cu încredere în viitor fiindcă știu care le sunt resursele necesare pentru a deveni cea mai bună versiune a lor.

"Oamenilor nu le pasa cat stii pana nu stiu cat de mult iti pasa."

Vorbim in: Romana și Engleza
Disponibil: Cabinet și Online

Articole Publicate:

Alegerea ideală, lider sau coach?

Am primit de-a lungul carierei mai multe întrebări precum ce înseamnă să fii lider? Sau ce înseamnă să fii coach? Ce să aleg în profesie,…

Coaching de carieră – un pas necesar spre jobul ideal

Viața de corporatist e complicată, aglomerată și plină cu activități, lucruri de văzut, de urmărit și de bifat. Este o presiune pentru că TREBUIE să…

Life&Performance Coaching, Master NLP

Terapii Scurte Orientate pe Resurse si Solutii

Psihoterapie psihanalitică

Coaching organizational

Terapii Scurte Orientate pe Resurse si Solutii

Corporate Coaching & Life Coaching

Analiză tranzacțională

Psihoterapie experiențială

Psihoterapie cognitiv-comportamentală, Schema therapy

Psihoterapie analitică