Suntem aici să te ajutăm să găsești ceea ce cauți.

Cum putem să te ajutăm?

  /  Roxana Drăghici
Roxana Draghici

Roxana Drăghici

Analiză tranzacțională

Roxana este psiholog, psihoterapeut cu formare principală în Analiza Tranzacțională. Abordarea ei este psihodinamică și de lungă durată (luni, ani), pentru că ea crede că schimbarea necesită timp, atât pentru restructurarea tiparelor neconstructive care îngreunează viața oamenilor, cât și pentru conștientizare și integrarea schimbării.

Roxana vă invită să intrați în contact cu emoțiile și nevoile uitate sau neconștientizate, cu dorințele și visurile și, în același timp, cu temerile și îndoielile. O altă caracteristică a psihoterapiei practicate de Roxana este că provoacă la găsirea sau construirea resurselor necesare atingerii obiectivelor de schimbare.

Roxana lucrează cu adulți, în cadru individual sau de grup, care trec prin situații de viață provocatoare, precum: despărțiri, pierderea cuiva drag, lipsa sensului în viață, schimbarea locului de muncă, schimbarea rolului în familie /societate (părinte, șomer/ă, văduv/ă, soț/soție, etc.), lipsa unei drum profesional, etc.
Datorită experienței sale profesionale, a obținut rezultate notabile și în lucrul cu anxietate, atacuri de panică, insomnie, depresie, tulburare de personalitate borderline.

“The dark does not destroy the light; it defines it. It's our fear of the dark that casts our joy into the shadows”, Brene Brown

Vorbim in: Romana
Disponibil: Cabinet și Online

Psihoterapie psihanalitică

Psihoterapie psihanalitică

Corporate Coaching & Life Coaching

Psihoterapie cognitiv-comportamentală, Schema therapy

Analiză tranzacțională

Psihoterapie analitică

Life, Business and NLP Coaching

Terapii Scurte Orientate pe Resurse si Solutii

Psihoterapie experiențială

Psihoterapie analitică